Uppgradera till premiumbutik


Att registrera sin butik eller sitt café i Unika Butikers söktjänst kostar ingenting. Men vill du ha mer marknadsföring så erbjuder vi möjligheten att uppgradera till vårt premiumabonnemang för 3 540 kr/år. I samband med att vi lanserar vår nya app i april 2020 kommer vi att erbjuda två olika premiumabonnemang. Mer information om dessa kommer inom kort.

Som premiumbutik får ni en mer attraktiv presentation i Unika Butikers app! Bilder fångar intresse bättre och snabbare än bara text.

Presentation i mobilappen Unika Butiker
Appen Unika Butiker är gratis att ladda ner från App Store och Google Play. Med appen hittar kunderna snabbt butiker och caféer och med hjälp av kartan blir de guidade ända fram till dörren. Man kan lätt söka med hjälp av karta eller få upp en lista på de butiker som ligger i närheten, eller så söker man utifrån kategori om det är något speciellt man är på jakt efter.

Exempel på presentation om din butik är premiumbutik

Exempel på presentation om du registrerat din butik utan kostnad, som basbutik

 

Marknadsföring via Unika Butikers sociala media 
Vi marknadsför alla premiumbutiker via våra kanaler på facebook och instagram. Har du ett event eller något annat du vill dela så meddela gärna oss så hjälper vi till att sprida det så att du når fler. Vi postar också bilder på era produkter för att visa att ni med fristående butiker ofta har sådant som kedjorna inte har. Självklart postar vi extra gärna inlägg om sådant som är unikt, ovanligt och hållbart. 🙂

 

Material för att skylta din Unika Butik

Alla premiumbutiker får ett paket med marknadsföringsmaterial för att skylta upp sin butik så att kunderna lätt kan se det. I paketet ingår dekaler som kan klistras till exempel på dörren eller i kassan, mindre dekaler som kan klistras till exempel på påsar vid kundevent, flyers som informerar kunderna om vad en unik butik är, ballonger och värdecheckar på mervärden som man kan dela ut för att uppmuntra kunderna att besöka fler unika butiker i landet.

 

Flagga för att skylta din Unika Butik

Alla som har registrerat sin butik eller sitt café hos Unika Butiker kan köpa våra Unik Butik-flaggor. Ordinarie pris per flagga är 249 kr. Som premiumbutik får du ett rabatterat pris och betalar 179 kr/st. Frakt ingår i priset.

Just nu bjuder vi på en flagga om du registrerar din butik som premiumbutik.

 

Undrar du något om hur det fungerar att registrera sin butik eller sitt café, uppgradera till premium eller avsluta sitt abonnemang i Unika Butiker så hör gärna av dej till oss!

Välkommen till Unika Butiker. Vi gillar hållbart, lokalt och utvalt och vi vill att fler ska hitta till och handla hos dej som är lokal handlare och erbjuder eko och reko produkter.  😀