Så här funkar det


1. Anmäl din butik

Fyll i uppgifterna i vår anmälan. Anmälan avser kostnadsfria Unika Butiker BAS. Uppfyller du kriterierna för Unika Butiker så lägger vi in en kort beskrivningstext om er butik/ ert café och sen tänds ni upp i vår webbportal och app så att fler kunder kan hitta till er. Alla som aktiveras i Unika Butiker BAS får också vårt nyhetsbrev med information om vad som händer i Unika Butiker.

Unika Butiker BAS är en kostnadsfri tjänst utan bindningstid. Vill du av någon anledning avsluta ditt abonnemang, eller om ni inte längre matchar kriterierna för att vara med i Unika Butiker, så skicka ett mail till info@unikabutiker.nu så tar vi bort er.

2. Uppgradera till Unika Butiker PREMIUM

Vill du ha mer marknadsföring? Då kan du uppgradera till Unika Butiker PREMIUM. Kostnaden för vårt PREMIUM abonnemang är 3 500 kr/år, exkl. moms (ev. fraktkostnad tillkommer) och då får du marknadsföringsmaterial med bland annat dekaler, flyers och ballonger så att du kan skylta upp att du är en Unik Butik.

Du får också egen inloggning till din undersida så att du kan redigera text, lägga in länkar och bilder. Om du vill så hjälper vi till så att du kommer igång med att skylta upp din undersida så att den beskriver din butik med en presentation som stämmer med din butik eller ditt café. Vårt PREMIUM abonnemang visar också hur ni arbetar hållbart, vilket är en konkurrensfördel som blivit allt mer efterfrågad bland kunderna.

Unika Butiker PREMIUM kostar 3 500 kr/per år och löper efter första året på automatiskt tills du säger upp det. Vi har tre månaders uppsägning och vill du avsluta ditt abonnemang, eller om ni inte längre matchar kriterierna för att vara med i Unika Butiker, så skicka ett mail till info@unikabutiker.nu så avslutas ditt abonnemang.