Beskrivning

I Luleås coolaste herrbutik, grundad 1967, är expertis och personlig service en självklarhet. Här hittar du noggrant utvalda märkeskläder till män.

Det är inte så lätt alla gånger, det här med kläder. Vad ska du ha på dig på festen, eller till arbetsintervjun? Hur knyter du flugan eller slipsen? Vi har sedan 1967 ledsagat män i det klassiska herrmodet. Vi har sålt kläder till allt från ministrar och landshövdingar till de som osäkert ska köpa sin första kostym. Vi ligger alltid i framkant på nya modeller och tyger.

Söker du något udda och trendigt hittar du det hos oss. Men även om du är totalt ointresserad av mode. Om du aldrig ens har burit kostym kommer du någon gång att behöva representera. B
egravningar och bröllop är svåra att undvika. Var man bör ha en mörk kostym i sin garderob. Vi finns till för dig. Oavsett vad du har för storlek eller smak hjälper vi dig på bästa sätt.

Förutom vår fantastiska service kan du även njuta av följande varumärken på Vitré: Tiger of Sweden - Oscar Jacobson - Filippa K - Hansen & Jacob - Snoot - Oscar skjortan - Barbour - Calvin Klein underwear - Sunwill - Clipper - LÅ Socks - Jockey - Amanda Cristensen - Stetson - Rolf Sömmare - Topeco - Lapidus - Rappson.

Obs! Information om Vitré är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Vitré
  • Stad/Ort: Luleå
  • Adress: Smedjegatan 11, 97232

Liknande butiker

Boutique AnniQa
Zanders Urverkstad