Beskrivning

Vi är en lifestylebutik med 11 rum och kök och 320 kvm. Här vill vi inspirera alla som kommer in i butiken med vårt unika koncept som innefattar ett brett sortiment inom heminredning, kläder, lyxiga detaljer och en fantastisk lampavdelning. Tack vare våra 40 leverantörer kan vi ständigt vara på jakt efter speciella och unika detaljer som kan hjälpa dig att få ditt hem så personligt som du önskar!

Vi stoltserar med flera inredningsstilar bland annat Nordisk med naturmaterial, en lätt och ljus stil och etnisk stil. Stilarna kan ändras efter trender och nyheter, eftersom vi alltid vill erbjuda de snyggaste och nyaste inom inredningsbranschen, blandat med tidlöst och klassiskt.

På vår stora lampavdelning hittar du märken som Watt & Veke, PR Home, Dansk design och äkta kristallkronor. Vår klädavdelning har märken som Culture Sverige, Capri Collection och Zeze för att nämna några.

Vägg i vägg med butiken hittar du Café Victoria där vi erbjuder matiga mackor, sallader, varm mat och allt inom klassiska konditoribakverk. Det mesta av våra bakverk bakar vi själva och vi erbjuder ett fantastiskt stort sortiment av godbitar, bakelser och fräscha smörgåsar för alla smaker. En himla massa gott!

Varmt välkommen in till Victoria Home! Har du inte möjlighet att besöka vår butik finns även vår webbshop.

Obs! Information om Victoria Home är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Victoria Home
  • Stad/Ort: Umeå
  • Adress: Björnvägen 11, 90640
  • Ekologiskt
    När / Här / Lokalproducerat