Beskrivning

Turkos Eko Klinik & Butik är en skön oas på Köpmangatan 34 (korsning Biblioteksgatan) i Östersund där du hittar det mesta för att vårda och ta hand om dig och din kropp. Vi är specialister på hudvård och hälsa och vi arbetar med en helhetssyn på hud, hälsa och livsstil där vi använder ekologisk hudvård av finaste kvalitet för att få bästa tänkbara resultat.

Vår ambition är att bidra med en effektiv terapeutisk förmåga samt en känsla av flärd och lyx till den svenska skönhetsmarknaden. Det gör man enligt vår mening bäst genom att hålla sig till kvalitet, omtanke och rena ekologiska råvaror. Ett rent naturligt innehåll är dessutom motiverat med tanke på vår hälsa och vår miljö. Vi vill visa att det bästa resultatet finns där man kombinerar Naturkosmetikens strikta krav på innehåll, den medicinska hudvårdens resultatfokusering och den lekfulla flärden i den lyxiga kosmetiken.

I namnet Turkos sammanfattas vår vilja att ta det innersta ur Naturkosmetiken och sätta färg på den. Naturlig lyx är äkta lyx!

Vi har en välsorterad butik med ett stort utbud av exklusiv ekologisk hudvård i alla prisklasser. Allt är noga utvalt för att vi ska kunna rekommendera dig det bästa tänkbara för just dig. Kvalitet, kunskap, resultat, effektivt, sinnligt, flärdfullt, ekologiskt, hållbart är begrepp som vi tar på allvar. Här finns även ett dag-spa med ett stort utbud av sköna och välgörande behandlingar för kropp och ansikte, och en klinik för terapeutiska behandlingar för både huden och resten av kroppen. 

En stor del av vårt sortiment består av varumärken som vi själva hittat efter att ha sökt runt hela världen för att få tillgång till världens bästa produkter inom varje kategori. Därför är vi även importör/ distributör av följande varumärken:

Alqvimia (Spanien – Spa, Aromaterapi, hudvård)
Crazy Rumors (USA – Läppbalsam)
Florascent (Tyskland – Parfym)
Nvey Eco (Australien – Makeup, Hudvård)
Suncoat (Kanada – Vattenbaserat nagellack)

Har du inte möjlighet att besöka vår butik finns även vår webbshop.

Obs! Information om Turkos är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Turkos
  • Stad/Ort: Östersund
  • Adress: Köpmangatan 34, 83130