Beskrivning

Välkomna på besök i Trumaffären, men hör av er först! Vi har öppet efter överenskommelse.

Vår trumaffär har ett stort sortimentet av afrikanska instrument som trummor, tumpianon och balafoner. Det vi inte har hemma brukar vi kunna ta hem. Vi lagar trasiga trummor och säljer tillbehör som skinn, pinnar, pegs samt väskor. Vi har även smycken och tyger i affären för att färg och form gör oss glada! 

För varje såld trumma av märket Kangaba återplanteras ett träd i Mali, i ett statligt återplanteringsprojekt. Trummorna från Ghana köper vi direkt av tillverkarna som i de flesta fall är en personlig vän.

Även tyger, smycken och trumväskor köper vi så gott det går direkt av de som gjort dem. Där vi kan hjälper vi våra producenter med skolavgifter, sjukhusbesök eller vad behovet kan vara. Helt enkelt för att vi tror på rättvis och hållbar handel.

Vi vet att Afrika är en stor kontinent och att det egentligen inte går att generalisera om afrikansk musik, eller afrikanska trummor. Det finns mängder av traditioner, massor av instrument. Kom in till oss om ni vill veta mer så kan vi berätta.

Obs! Information om Trumaffären i Bagarmossen är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

 • Butik: Trumaffären i Bagarmossen
 • Stad/Ort: Bagarmossen
 • Adress: Emågatan 52, 12846
 • Fairtrade
  KRAV
  Godkänd produktion
  Kontrollerade leverantörer
  Reparation / Lagning / Reservdelar
  Hållbar personalpolitik
  Hjälp till behövande

Liknande butiker

Formcraft
Sandbergs Pappershandel