Beskrivning

I vår butik finns ett stort urval av produkter som är bra för ditt barn, men även för miljön.

Här hittar du ekologiska barnkläder, både från kända märken (exempelvis Geggamoja, JNY, Sture och Lisa, Joha) men även plagg som vi själva syr. Leksaker som är giftfria, hållbara (träleksaker) och pedagogiska spel/pussel för de lite äldre barnen. 

En annan stor del av sortimentet riktar sig mot gravida eller nyblivna föräldrar, ekologiska bäddset, kuddar, filtar, snuttar, aktivitetsfiltar etcetera. Vi säljer även begagnade barnkläder och mammakläder eftersom det är bra för vår miljö. Vi samarbetar med lokala företag där det går.

Vi har även dopklänningar i ekologiskt linne, både blekt och oblekt. Sidenbanden finns i många olika färger, färgprover har vi framme vid kassan. Klänningarna är sydda i Västerås. De är stilrena och väldigt vackra.

Grundtanken med butiken är att den ska vara miljövänlig. Inköp gör vi ur miljösynpunkt, arbetsmiljö för de som tillverkar produkterna, påverkan på vår miljö etcetera.

En liten butik med stort hjärta för barn och miljö, så kan man sammanfatta Tre söner. Välkommen in! 

Obs! Information om Tre söner är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Tre söner
  • Stad/Ort: Strängnäs
  • Adress: Trädgårdsgatan 14-18, 64531
  • Ekologiskt
    Second-hand