Beskrivning

TeloGott har något för alla finsmakare – present, belöning eller vardagslyx. Gudomliga smaker och himmelska dofter…

Medan du insuper dessa dofter kan du utforska ett handplockat sortiment av kaffe, te, konfektyr och cigarrer. Vi har alltid nyrostade kaffebönor, som vi säljer hela eller maler direkt i butiken, och bland de över hundra tesorterna på hyllorna väntar säkert en favorit du ännu inte upptäckt.

Den fina chokladen, pralinerna och tryfflarna, och de exklusiva chokladaskarna är alltid lika uppskattade, som en lyxig present åt dig själv eller någon du vill fira. Chokladen behåller sin popularitet året om, och får sommartid sällskap av en annan klassiker: vår härliga glass!

Bland de lite matigare delikatesserna i vår butik finns knapriga biscotti och smakrika marmelader. Har du svårt att välja ger vi dig gärna tips på våra egna favoriter, och svarar på dina frågor efter bästa förmåga.

Obs! Information om TeloGott är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: TeloGott
  • Stad/Ort: Östersund
  • Adress: Prästgatan 40, 83131