Beskrivning

Jag är Sol Sefastsson. Skräddaren som omskolade sig till svetsare, och nu vänt åter till sömnaden. Genom återbruk, recycle och upcycle, syr jag mina plagg och accessoarer. 

Mitt favorituttryck är  - Ingen minns en fegis - , och det speglar nog mycket av min design. Genom återanvändning syr jag nytt till folk och fä. Jag reparerar, ändrar, och ibland slinker det även med nytt av nytt för härligt hundliv. 

Viljan att återbruka har alltid funnits naturligt i min värld. Tack vare en far som egentligen, utan att veta att han återbrukade, tillverkade nya saker av gamla avlagda. Det ger mig en otroligt stor tillfredställelse att ta ett steg bakåt, och se vad man kan åstadkomma av det som många kallar skräp eller förbrukat. 

Endast fantasin sätter gränser, och jag har mycket fantasi, men få gränser. Välkomna in i min värld av mycket återbruk, och lite smågalenskap!

Har du inte möjlighet att besöka min butik finns även webbshopen.

Obs! Information om Syrecycle är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

 • Butik: Syrecycle
 • Stad/Ort: Östersund
 • Adress: Ringvägen 15, 83137
 • När / Här / Lokalproducerat
  Reparation / Lagning / Reservdelar
  Energisnåla transporter
  Minimerade förpackningar
  Återvinning, emballage etc

Liknande butiker

Boutique AnniQa
Zanders Urverkstad