Beskrivning

Välkommen till delikatessbutiken med produkter från kust till fjäll! 

Smakrummet ligger centralt belägen på Norra Berget i Sundsvall och är en välfylld butik med svenskt, småskaligt och lokalt mathantverk. Vad sägs som goda ostar från någon av våra sex lokala gårdsmejerier, ren och älgprodukter, många olika sorter av bröd, julens goda glögg, saft, sylt, marmelader, honung, rapsolja, te, kaffe, kryddor, senap, choklad och annat smått och gott. Ett besök i butiken är en njutning för både öga och gom. 

Vi hjälper dig gärna att hitta din unika present utifrån dina önskemål!
Gå-bort presenten som kan användas samma kväll, presentkorgen till 60-åringens födelsedag med goda klassiker eller varför inte en fylld cellofanpåse med olika varor av lakrits till lakritsälskaren! Vi har också mysiga ost & glöggprovningar uppe på vårt loft som du kan boka. 

Vi har presenter som smakar! Vi erbjuder även hemleverans till annan ort i Sverige! Har du inte möjlighet att besöka vår butik kan du handla i vår välfyllda webshop.Obs! Information om Smakrummet Norra Berget är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

 • Butik: Smakrummet Norra Berget
 • Stad/Ort: Sundsvall
 • Adress: Gustav Adolfsvägen 18, 85640
 • Ekologiskt
  KRAV
  När / Här / Lokalproducerat
  Godkänd produktion
  Kontrollerade leverantörer
  Återvinning, emballage etc
  Anställer människor i utanförskap
  Hållbar personalpolitik