Beskrivning

Smakglädje är en delikatessbutik med Kalmars största sortiment av lokalproducerad mat. Vi är själva mathantverkare genom Fredrikssons marmelader, chutney, saft och annat gott, och har ambitionen att samla lokala producenters produkter i en butik med stadscentralt läge som gör det lättillgängligt för konsumenterna att pröva alla godsaker. 

Sortimentet består av lokalproducerade gårdsostar (getost, fårost, koost), knäckebröd, marmelader, chutney, sylt, rapsoljor, konfektyr, choklad, ölandsvetemjöl, kött, charkuterier, pastasåser, drycker och mattillbehör. Utöver detta handplockar vi produkter, gärna som är småskaligt producerade, ekologiska och fairtrademärkta, från andra håll i världen. Detta kan vara kryddor, te och kaffe, pasta, olivolja, choklad eller annat gott som vi inte kan leva utan. Vi är certifierade enligt Eldrimner om genuint mathantverk.

Välkommen med på Smakresan!

Obs! Information om Smakglädje är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Smakglädje
  • Stad/Ort: Kalmar
  • Adress: Storgatan 26, 39232
  • Ekologiskt
    Fairtrade
    KRAV
    När / Här / Lokalproducerat