Beskrivning

Välkommen till ett unikt café med hemma-hos-känsla och lite lugnare tempo. Vi erbjuder en lugn och trevlig amosfär och vår ambition är att alla våra gäster ska få både fin service och en liten pratstund. Vi har leksaker för barn och välkomnar barnlediga föräldrar att komma till oss och fika medan barnen leker.

Prova gärna vår populära slussmacka eller vår falukorvsmacka med egengjord senap och inlagd gurka. Vi serverar också andra mackor, kladdkaka, cheesecake och vanligt kaffebröd. Det vi inte kan göra själva kommer ifrån lokala bageriet Bakgården. 

I vår butik finns kläder, barnkläder, inredning, presenter och smycken från utvalda leverantörer och konstnärer. En del produkter tillverkas också hos oss. Vi kommer också att satsa stort på återbruk och du kan själv lämna in gamla kläder och tyger som vi syr om till nya plagg och säljer i butiken under vårt eget märke. Lämna gärna in kläder till oss, så får du en presentcheck att handla för i vår butik. 

Vi är ett hållbart företag inte minst socialt och vår vision är att erbjuda arbetsprövning, praktik och anställning till människor som har drabbats av psykisk ohälsa eller till exempel blivit utmattade. Vi erbjuder föreläsningar inom psykisk ohälsa för företag och hos oss kan man också gå kurser inom stickning, silversmide, mandalamålning eller vävning.

Hos oss är alla välkomna, för att fika eller handla i vår butik.

Obs! Information om Sluss Livslust är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

 • Butik: Sluss Livslust
 • Stad/Ort: Sundsvall
 • Adress: Gesällvägen 4, 86341
 • Ekologiskt
  Fairtrade
  KRAV
  Second-hand
  När / Här / Lokalproducerat
  Godkänd produktion
  Lågenergilampor / Grön el
  Minimerade förpackningar
  Återvinning, emballage etc
  Anställer människor i utanförskap
  Hållbar personalpolitik
  Hjälp till behövande

Liknande butiker

Sveriges Minsta Saluhall