Beskrivning

Hos oss finns SAORI-vävstolar och vävtillbehör, men vi har mer än bara materialen och produkterna för att skapa. Hos oss finns också kunskapen för att du ska kunna skapa själv. Vi har, förutom butik också kurser och workshops inom vävning. Hos oss kan du prova på till exempel att väva din egen ekologiska disktrasa, en väggbonad eller kudde på ett par timmar. Eller stanna hela dagen och väv en unik halsduk till dig själv eller en vän. 

SAORI är självinnovation genom fri handvävning. Med ursprung i Japan har SAORI filosofin fått globalt genomslag genom fokus på skaparglädje, nyfikenhet och gemenskap. SAORI-vävstolar och vävtillbehör är utformade för enkelhet och tillgänglighet, alla kan uttrycka sig genom vävning oberoende av ålder eller fysisk/intellektuell kapacitet.

VI tillhandahåller kurser i handvävning. Studera i din egen takt med en erfaren lärare. Vi skräddarsyr din kurs med hänsyn till erfarenhet och önskemål. Antingen det gäller en 3 timmars prova på klass eller en veckas intensivutbildning. Ateljen är rymlig och utrustad med ett brett utbud av vävstolar och material.

Kursledaren Kirsi är utbildad textil- och vävlärare med examen från Göteborgs Universitet. Hon har 20 års erfarenhet av utbildningar och behärskar traditionella vävtekniker såväl som Saori fri-vävning

Obs! Information om Saori Sakura Weaving är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

 • Butik: Saori Sakura Weaving
 • Stad/Ort: Siljansnäs
 • Adress: Prästbacken 3, 79360
 • Second-hand
  När / Här / Lokalproducerat
  Reparation / Lagning / Reservdelar
  Lågenergilampor / Grön el
  Minimerade förpackningar
  Återvinning, emballage etc
  Energisnål lokal