Beskrivning

Vi vill förbättra världen genom designat återbruk och utbildning. Våra kretslopp ger jobb, integration och minskat svinn. Våra produkter är skapade i närområdet av någon som älskar att göra vackra saker av sådant som tidigare har varit en garderobsvärmare hos någon. Vi vill ge dig designad remake med fiffiga funktioner för att hålla lite längre, vara lite bättre och samtidigt väldigt snygga. 

Refo görs möjligt tack vare våra remakare – de som jobbar med att ge allt material vi får in ett nytt liv. Våra designers återbrukar blixtlås, knappar, datortangenter, cykelslang, dukar och gardiner. Andra jobbar med att sy fruktpåsar av spets, tapetkuvert och giftfria barnkläder och mössor. Vissa skapar fantastiska halsband av gamla slipsar eller skapar nya produkter av återvunna herrskjortor och rullgardinsväv. 

Refo är Scandinavian rededesign at it´s best!

Obs! Information om Refo är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

 • Butik: Refo
 • Stad/Ort: Stockholm
 • Adress: Kungsholms strand 175, 11248
 • Second-hand
  När / Här / Lokalproducerat
  Godkänd produktion
  Reparation / Lagning / Reservdelar
  Återvinning, emballage etc

Liknande butiker

Tygstället & Hälsokosten