Beskrivning

Norins Ost har kunskapen att hjälpa kunden att få en välsmakande hårdost eller tex en utsökt ostbricka med tillhörande vintips samt tillbehör som kex och marmelad. Hos Norins jobbar 12 personer i Linköping och 3 personer i Norrköping som alla är mycket serviceminded och kunniga. Vi utbildar oss kontinuerligt för att bli bättre både på sortimentet och passande vin till de olika ostarna. Lena Norin Selhag, en av delägarna i Norins Ost startade i januari 2006 sin sommelierutbildning och blev färdig i November 2006 och blev då också den första ostbutiken i Sverige som har Sommelierkunskap inom de fyra väggarna.

All hårdost lagras under gynsamma förhållanden till rätt smak och styrka på vårt lager i Jägarvallen utanför Linköping. Under våren 2007 utökade vi vår kapacitet med att bygga till ett höglager. Idag lagerhåller vi ca 120 000 kg långlagrad svensk ost.

Obs! Information om Norins Ost Norrköping är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

 • Butik: Norins Ost Norrköping
 • Stad/Ort: Norrköping
 • Adress: Knäppingsborg Skolgatan 1B, 60225
 • Ekologiskt
  Fairtrade
  KRAV
  När / Här / Lokalproducerat
  Lågenergilampor / Grön el
  Återvinning, emballage etc
  Hållbar personalpolitik