Beskrivning

Välkommen till Nebulosa Gård, vackert beläget strax norr om Sundsvalli närheten av Birsta.

?Här bor jag, Susanne, och min familj – och vi lever vår dröm. Varje dag, året runt. 

Här har jag och min man Lennart tillsammans förverkligat vår dröm – att erbjuda privatpersoner och företag en unik upplevelse och en naturlig mötesplats för kreativa möten. 

Varje år anordnar vi jul- och påskmarknad, vi anordnar också bröllop, möhippor, svensexor, dop och företagskickoffer. Allt i vår fina och charmiga loge. Den kan även du, som privatperson eller företag, hyra för en aktivitet.

 Sommartid har vi öppet i vår visningsträdgård som vi öppnade sommaren 2018. Det blev en riktig fullträff. Vi hade så många besökare, och för oss var det ren och skär lycka att få dela med oss av det vi tillsammans har lyckats skapa.

 Flera gånger per år har vi även musikunderhållning i vårt fina glashus.

Känner ni för att göra ett utflyktsmål tillsammans med hela familjen? Det finns någonting för alla på vår gård, ung som gammal kan hitta sin egen plats att slå sig ner på.

Eller varför inte besöka vårt mysiga kafé i bagarstugan?

Välkommen till Nebulosa Gård! 

Obs! Information om Nebulosa Gård är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Nebulosa Gård
  • Stad/Ort: Sundsbruk
  • Adress: Nebulosavägen 12, 86333
  • Minimerade förpackningar
    Återvinning, emballage etc
    Anställer människor i utanförskap
    Hållbar personalpolitik

Liknande butiker

Sveriges Minsta Saluhall