Beskrivning

Här handlar du hållbart!

Välkommen till vår butik i det f d stationshuset i Hällekis. Här hittar du ett mycket stort utbud av ekologiska och rättvist tillverkade kläder. Kläder utan skadliga kemikalier, för vuxna och barn i ekologisk bomull, hampa, bambu, linne, och ull. Dessutom accessoarer, delikatesser, kroppsvård, heminredning m m. Vi finns mellan Vänerns strand och Kinnekulles fot. En inspirerande omgivning som avspeglar sig i verksamheten. Hos oss kan du i lugn och ro njuta, koppla av, stimuleras och använda alla dina sinnen.

Vi jobbar för att främja landsbygdsutveckling, för en levande landsbygd hela året. Vi har öppet året runt, med varierande öppettider.

Vi tror på samarbete både lokalt och globalt. Därför består vårt utbud av lokalproducerat, ekologiskt och rättvist tillverkat, vilket ger produkter med dubbel omtanke!

Obs! Information om NATURLIGTVIS - Stationshuset Hällekis är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: NATURLIGTVIS - Stationshuset Hällekis
  • Stad/Ort: Hällekis
  • Adress: Hällekis Station, 53374
  • Ekologiskt
    Fairtrade
    När / Här / Lokalproducerat
    Minimerade förpackningar

Liknande butiker

Boutique AnniQa
Zanders Urverkstad