Beskrivning

Minimundus är ett familjeföretag som startades 1992 av Anita Tilander. Vår affärsidé är att tillhandahålla produkter utvalda med omsorg om människan, naturen och miljön till blivande och nyblivna familjer. Minimundus har också ett eget varumärke; Knytt, som marknadsför en rad olika produkter, bl a kläder, handdukar, filtar och lakan i egna kollektioner. 

Minimundus betyder fritt översatt \\\"liten värld\\\". Man kan säga att en familj är en egen liten värld. Eller att våra barn hjälper oss att återupptäcka barnets lilla värld. En tredje idé är att se namnet som att världen egentligen är ganska liten. Barn över hela världen har samma behov av näringsriktig mat, trygghet och närhet. Därför har Minimundus ett fadderbarn hos Plan International och stödjer dessutom olika organisationer som arbetar med barn. 


Obs! Information om Minimundus är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Minimundus
  • Stad/Ort: Tidaholm
  • Adress: Linnégatan 12, 52231
  • Ekologiskt
    Fairtrade
    När / Här / Lokalproducerat
    Godkänd produktion
    Kontrollerade leverantörer
    Lågenergilampor / Grön el
    Minimerade förpackningar
    Återvinning, emballage etc
    Hållbar personalpolitik