Beskrivning

I butiken i Bromma hittar du inredning för barn & baby, tapeter, kalasartiklar, pedagogiska leksaker, träleksaker och annat kul för små och stora barn. Här finns nya prylar för barnrummet såsom exempelvis tapeter, väggdekorationer, lampor, småmöbler, förvaring, hängare, mätstickor och annat smått och gott från bland annat Jabadabado, Leklyckan, Kids Concept och Djeco.

Vi har också träleksaker, babylek, pussel, pyssel, spel & böcker från bland annat Ekolek, Teddykompaniet, Melissa & Dough, Djeco, Micki och Fahrmans.

Vi säljer begagnat/second hand, bland annat på kommission. 

Vi tar in varor utifrån popularitet och efterfrågan och tar gärna emot tips. Vi eftersträvar bra miljöval och bra kvalitet, med ett brett sortiment i begränsat lager. Är det något du saknar från någon av våra leverantörer kan det gå att beställa hem till butiken. Självklart vill vi ge bästa service till dig som kund!

I butiken har vi också \\\\\\\\\\\\\\\"Läsglädje\\\\\\\\\\\\\\\". Här kan du byta en bok mot en annan och hitta en ny favorit till läsestunden. Läs mer om läsglädje.

I vår webbshop kan du handla de populära kalaspaketen - teman och tillbehör för roliga och inspirerande dukningar till barnkalaset.

Varmt välkommen till vår butik!

Obs! Information om Maries barnshop Just4Kids är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

 • Butik: Maries barnshop Just4Kids
 • Stad/Ort: Stockholm
 • Adress: Suddagummans Gata 14, 16872
 • Ekologiskt
  Fairtrade
  Second-hand
  Kontrollerade leverantörer
  Lågenergilampor / Grön el
  Återvinning, emballage etc
  Hållbar personalpolitik
  Hjälp till behövande