Beskrivning

Lindés Ur & Guld är ett familjeföretag sedan 1903. Vi har vårt helt unika och svensktillverkade varumärke Ornässmycket - Sveriges rikssmycke. Ornässmycket såg dagens ljus år 2011, med inspiration från Ornäsbjörken - Sveriges riksträd, och har fått ett fantastiskt bemötande av såväl dalfolk som kunder från hela landet och turister från övriga världen. Idag finns halssmycke, örhänge, brosch, pins och ring. Smyckena tillverkas i silver, oxiderat silver och 18K guld. 

I vårt sortiment finns ett flertal varumärken tillverkade med miljö och människohänsyn. Återvinning av material, hänsyn till arbetsvillkor och med garantier om konfliktfria diamanter är exempel på val vi och våra leverantörer gör. Exempel på sådana varumärken i butiken är We-Wood, EKOguld, Sägen och Blomdahls.

Våra förlovnings- och vigselringar tillverkas av återvunnet guld och konfliktfria diamanter.

Obs! Information om Lindés Ur & Guld är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Lindés Ur & Guld
  • Stad/Ort: Borlänge
  • Adress: Sveagatan 3, 78433

Liknande butiker

Sandbergs Pappershandel
Formcraft