Beskrivning

Jordemors Butik och Verkstad grundades 2007 och var från början en keramikbutik där vi tillverkade och sålde keramik. Många år senare, har vi hunnit haft haft butik i flera olika lokaler i Strömsund, men nu flyttat hem igen. Idag tillverkar vi inte bara keramik utan också egendesignade posters. Vi säljer dessutom massor av fina varor från mängder av olika varumärken. Vi är sedan ett par år tillbaka officiell återförsäljare av Autentico Paint, ett kalk- och kritfärgsföretag baserat i England men med rötter från Nederländerna. 

Idag är vi 3 stycken som jobbar i företaget. Ägaren Åse och barnen Johanna och Edvin. Åse är keramikern, Johanna är Art director med 15 års erfarenhet av grafisk formgivning och Edvin är färgexperten och den som sköter arbetet kring e-butiken.  

Obs! Information om Jordemors Butik och Verkstad är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Jordemors Butik och Verkstad
  • Stad/Ort: Strömsund
  • Adress: Gärdinsvägen 10, 83333
  • När / Här / Lokalproducerat
    Energisnål lokal

Liknande butiker

Konst & verk / Hanssons Vedspisar
Eurokakel