Beskrivning

Jami Hundsport är ett företag som brinner för djur, natur och miljö. Vi har en butik med foder och tillbehör för hundar, katter och friluftsmänniskan. Vi tillverkar hundleksaker och utrustning för träning och tävling. 

Hos oss hittar du tillbehör för hunden som inte finns någon annanstans i världen! Egen tillverkning bland annat i läder, där vi endast använder svenskt vegetabilgarvat läder. 

Vi jobbar med närproducerade produkter så långt vi kan utöver våra egna och har tillgång till grisöron, knorrar och trynen från \\\\\\\\\\\\\\\"glada utegrisar\\\\\\\\\\\\\\\" samt köper ben från ett lokalt slakteri.

I butiken finns även café, trim, en tränings/lektionshall samt Sveriges längsta pool för hundar. Utbildningar, event och kurser anordnas löpande. Butiken är relativt nybyggd, vi flyttade in januari 2013, men företaget har funnits sedan 1990.

Vi har även en välbesökt webshop jamihundsport.se varifrån vi säljer till hela världen.

Obs! Information om Jami Hundsport är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

 • Butik: Jami Hundsport
 • Stad/Ort: Västervik
 • Adress: Kolonivägen 17, 59362
 • Ekologiskt
  När / Här / Lokalproducerat
  Kontrollerade leverantörer
  Reparation / Lagning / Reservdelar
  Lågenergilampor / Grön el
  Minimerade förpackningar
  Återvinning, emballage etc
  Energisnål lokal
  Anställer människor i utanförskap
  Hållbar personalpolitik
  Hjälp till behövande