Beskrivning

Jag, Kristin Larsson, är själv guldsmed och äger och driver min guldsmedsbutik med egen verkstad. Jag reparerar, omarbetar och nytillverkar smycken på beställning. Jag brinner lite extra för vigsel- och förlovningsringar och har en egen liten kollektion, samt säljer ringar från Schalins och Guldbolaget. Jag har även inlett ett samarbete med, och är nu återförsäljare för, svenska Ekoguld, som tillverkar ringar för hand i ekologiskt guld.

I butiken finns även smycken från olika, mer eller mindre kända, varumärken som Trollbeads, Lotta Jewellery, Sävsjöguld, Rondine och Aagaard.

Vi köper även in guld, silver och nysilver. Det mesta av detta smälts ner, återvinns och blir till nya smycken och föremål. Vi köper även in smycken som är hela och fina och dessa hamnar i vårt secondhand-sortiment, vilket har blivit mycket populärt bland kunderna.

Hos oss får du bästa möjliga service och vi hjälper dig med det mesta inom guldsmide. Varmt välkommen!

Obs! Information om Hudiksvalls Guldsmedja är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

 • Butik: Hudiksvalls Guldsmedja
 • Stad/Ort: Hudiksvall
 • Adress: Västra Tullgatan 11, 82430
 • Ekologiskt
  Second-hand
  När / Här / Lokalproducerat
  Reparation / Lagning / Reservdelar
  Återvinning, emballage etc
  Hållbar personalpolitik

Liknande butiker

Formcraft
Sandbergs Pappershandel
Öbergs Guld