Beskrivning

På Norinderska gården i Alingsås lyser solen på en mysig, levande & inspirerande inredningsbutik med det lilla extra för ditt hem. I två rum med timmerväggar hittar du både nödvändiga och onödiga saker till hemmet, där blandas färgglada köksprodukter i melamin med mysiga kuddar i härliga mönster och råa möbler i roliga kulörer. Produkterna är utvalda med hjärtat för att göra vardagen lite vackrare.

COLOUR ME HAPPY var min utgångspunkt när jag skapade min lilla butik. Det var därför självklart för mig att slå mig ihop med Rice. På Formlandsmässan i Herning gjorde jag mina första inköp och blev totalt förälskad i det fantastiska företaget Nordal. I en tvåvåningsmonter byggd av hakiställningar började mitt förhållande med färgglada råa produkter som passar utmärkt i de flesta hem. Jag hoppas på ett långvarigt och lyckligt förhållande : )

Med utgångspunkt i min egen smak har jag nu köpt in fantastiska saker hos mina favoritleverantörer.

Obs! Information om Hemligheter present & inredning är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

 • Butik: Hemligheter present & inredning
 • Stad/Ort: Alingsås
 • Adress: Kungsgatan 19, 44130
 • När / Här / Lokalproducerat
  Godkänd produktion
  Kontrollerade leverantörer
  Lågenergilampor / Grön el
  Minimerade förpackningar
  Återvinning, emballage etc

Liknande butiker

Konst & verk / Hanssons Vedspisar
Eurokakel