Beskrivning

HECA en butik för dig som har motorcykel, cross eller snöskoter. Här hittar du snöskoterutrustning, MC-kläder i skinn och allvädersmaterial, hjälmar, stövlar, handskar, skydd med mera. Vi har även tillbehör och reservdelar till MC, snöskoter och cross. 

Vi erbjuder kläder av bra kvalitet till bra priser. På de flesta av våra MC-kläder har vi plockat bort alla mellanled i distributionen, våra produkter kommer direkt från tillverkaren till vår butik och webshop. Detta gör att vi kan hålla en av marknadens bästa priser utan att göra avkall på säkerhet. 

Våra egna produkter är tillverkad i slitstarkt material med högkvalitativa skydd och stort säkerhetstänk. Vi är tillverkare av skoterkläder, mc-kläder samt skydd. Vi är också återförsäljare av TQ Motorsports, Vartex, Sinisalo, FXR, Scott, All Right och Garage24s produkter.

Har du inte möjlighet att besöka butiken kan du enkelt handla i vår webbshop.

Obs! Information om HECA är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: HECA
  • Stad/Ort: Sundsvall
  • Adress: Marinvägen 2, 85633