Beskrivning

Mejeri och gårdsbutik där vi bland annat säljer hårdostar, dessertostar, smör, fil, kött och korv. Huvudråvarorna är ekologiska och kommer från gården. I butiken erbjuder vi även annat mathantverk, t.ex bröd, honung och marmelad.

Häggby Gård är en gammal släktgård som varit i drift i många hundra år. Släkten Häggdin har bebott och brukat gården i över 15 generationer och drivs idag av Håkan och Synnöve med barnen Jennie och Roberth. Häggby Gård är certifierade av SMAK i enlighet med Eu:s förordning om ekologisk produktion. 

Häggby Gård ligger i Häggdånger i Härnösands kommun. Om du kommer söderifrån är Häggdånger den första församlingen i Ångermanland och Höga kusten. Gården är beläget ca 1,2 km från havet och våran pärla Byviken. Byviken har fått ge sitt namn till vår ädelost, Byviken ädel
Välkommen! 

Gilla och följ oss gärna på Facebook.

Obs! Information om Häggby gård är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

 • Butik: Häggby gård
 • Stad/Ort: Härnösand
 • Adress: Häggdånger, 87191
 • Ekologiskt
  Fairtrade
  KRAV
  När / Här / Lokalproducerat
  Godkänd produktion
  Återvinning, emballage etc