Beskrivning

Hafva erbjuder ett handplockat sortiment med kläder för blivande och nyblivna mammor. Därtill har vi ett fantastiskt sortiment på baby- och barnkläder (0-8 år). Samtliga barnkläder hos oss är giftfria. Kläderna är OEKOTEX-märkta eller helt ekologiska. De flesta av våra ekologiska märken är även GOTS-certifierade. 

Vår leksaksavdelning är mycket omtyckt och skapar leklust hos både liten och stor! Leksakssortimentet består av giftfria trä- och tygleksaker ofta med ett pedagogiskt tänk bakom. Här kan barnet få tillfälle att träna på till exempel öga - hand koordination, finmotorik, färg, form, antal osv.

Till oss hittar många som söker en personlig present till ett nyfött barn, eller en annorlunda och uppskattad dopgåva, som barnet och/eller familjen kan ha glädje av i många år. Välkommen! 

Har du inte möjlighet att besöka vår butik kan du även handla i vår webbshop

Obs! Information om Hafva är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Hafva
  • Stad/Ort: Luleå
  • Adress: Kungsgatan 25 B, 97231
  • Ekologiskt
    Fairtrade
    När / Här / Lokalproducerat