Beskrivning

Hos oss hittar du bland annat färskfoder från Vom og hundemat, MUSH och torrfoder från Oliver´s. Alla foder är spannmålsfria. Vi har även uppsydda löp-trosor, hundkläder och handgjorda Renskinnshalsband. De går att beställa efter storlek, tycke och smak.

Plush Puppy är en pälsvårdsserie från Australien och vida känt för sin kvalité och detta har vi fått förmånen att vara återförsäljare för. Ett sortiment som inte går att hitta i någon annan butik.

Vi har Hundpensionat, med dygnet runt bemanning. Hunden får ett eget litet rum, omsorg, dagliga promenader (200 meter till skog & natur), rastgård och vi sover självklart i samma lokal som hundarna.

Vi har också hunddagis, där hundarna är välkomna på vardagar mellan 6:30-18:00. Vi erbjuder hemtrevliga rum, daglig promenad, rastgårdar och att varje hund ska bli sedd.

Vi försöker anpassa verksamheten så alla hundar skall passa in. Vi har små flockar och ett maxintag av 45 hundar totalt på dagiset. 

Obs! Information om Birsta Hundcenter är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Birsta Hundcenter
  • Stad/Ort: Sundsvall
  • Adress: Norra Förmansvägen 20, 85753