Beskrivning

Vi kan skor. Här hittar du handplockade skor av högsta kvalitet från bl.a. Loake, R.M.Williams och Carmina. Skor är inte bara en del av din garderob, det är faktiskt en investering. Spendera dina pengar klokt och du kommer att få ut mer för dem; bättre komfort, bättre fothälsa och även en känsla av att du hjälper till att spara på våra naturresurser. 

Som med alla investeringar är det klokt att ha någon att fråga om råd. Någon som ser till att ditt köp lönar sig i längden. När det gäller skor så vet vi vad som är en bra investering. 

Bäckmans finns i en specialdesignad lokal på Nybrogatan. Lokalen har en stor butiksdel där du kan köpa skor och skovårdsprodukter. I direkt anslutning till butiken bakom en ljudisolerande plexiglasvägg ligger vår verkstad där vi är 10 skomakare som arbetar. 

Välkommen till Bäckmans, hos oss kan du både köpa fantastiska skor, få goda råd, reparera dina skor och se hantverket utföras på plats. 

Obs! Information om Bäckmans Skoservice AB är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Bäckmans Skoservice AB
  • Stad/Ort: Stockholm
  • Adress: Nybrogatan 23, 11439

Liknande butiker

Öbergs Guld
Formcraft
Sandbergs Pappershandel