Beskrivning

Åre Ljusfabrik är ett perfekt utflyktsmål under årets alla säsonger. I anslutning till ljusstöperiet har vi en butik där vi säljer alla våra produkter. Hos oss får ni möjlighet att se hur ljusstöpningen går till, titta runt i fabriksbutiken och inandas den härliga doften.

Hos oss tillverkas alla ljus på ett traditionellt hantverksmässigt sätt i ljusstöperiet i Undersåker. Ljusen tillverkas i olika längder och storlekar men är befriade från grälla färger. Våra ljus tillverkas av råvaror med högsta kvalitet vilket gör att våra ljus har en lång brinntid. I sortimentet ingår också specialdesignade ljus, de populära Tändälgarna, marschaller samt ljushållare av olika slag.

Vi vill kombinera funktion och kvalitet med vacker form. Ett riktigt ljus ska brinna vackert och länge med klar låga. Det ska vara en njutning till vardags och till fest eller fungera som en gåva till någon man tycker om.

Välkommen till vårt ljusstöperi där vi tillverkar och säljer Åreljusen.

Obs! Information om Åre Ljusfabrik AB är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Åre Ljusfabrik AB
  • Stad/Ort: Undersåker
  • Adress: Byvägen 38, 83795
  • När / Här / Lokalproducerat
    Minimerade förpackningar
    Återvinning, emballage etc
    Energisnål lokal

Liknande butiker

Öbergs Guld
Formcraft
Sandbergs Pappershandel