Beskrivning

Butiken ligger på en levande bondgård med lamm-produktion ute på landet i Björkvik Småland, mellan städerna Katrineholm, Nyköping och Norrköping. I en gammal ladugård och i ett svinhus driver vi butik, loppis och café. Dessutom har vi ett gårdsbageri där vi bakar bröd till caféet och till försäljning. Det mesta vi säljer är producerat på gården.

Vi säljer ägg, kött, hembakat bröd, får och lammskinn, ull, garn, egentillverkade tovade produkter och pälsprodukter. Vi har också hantverk från diverse andra hantverkare, stickat, trasmattor med mera. Vi är återförsäljare för Lena Linderholms konst och keramik och vi säljer en del chabby chic.

Förutom lammen finns också hästar, kor, alpackor, höns, katter och hundar på gården. På åkrarna odlas gräs och spannmål som blir mat åt djuren. I vår alltid öppna \\\\\\\\\\\\\\\"självbetjäningsbutik\\\\\\\\\\\\\\\" kan du köpa ägg från våra höns. Välkommen! 

Obs! Information om Ängby Gårdsbutik & Café är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Ängby Gårdsbutik & Café
  • Stad/Ort: Katrineholm
  • Adress: Glindran Ängby 2, 64020

Liknande butiker

Sveriges Minsta Saluhall