Har du en unik butik eller ett unikt café? Kom med i Unika Butiker så kan fler hitta er. Det kostar inget.

Har du en butik eller ett café som inte ingår i en kedja eller är franschise? Registrera den hos oss så visas den här på hemsidan och i vår gratisapp som heter Unika Butiker. Att registrera din butik eller ditt café kostar inget.

Fyll i uppgifterna här nedan. (Du förbinder dig inte till någonting.) Så fort vi stämt av att butiken eller caféet uppfyller kriterierna för Unika Butiker så tänds din butik/ditt café upp så att fler kan hitta till er.

Vill du ha en bättre presentation med bilder, logotyp och länk till hemsida/facebooksida? Isåfall ska du anmäla dig som premiumbutik. Klicka här och läs mer om vad premiumbutiker får och vad det kostar. 

Har du frågor eller vill du tipsa om en butik eller ett café som du tycker ska vara med?
Maila gärna till info@unikabutiker.nu

Butiksinfo

Taggar

Taggar är sökord för att kunderna ska hitta det de söker. Välj ord som passar till ditt sortiment, och välj specifikt. Skriv hellre in ett varumärke du vet att ni är få som säljer än generella sökord. Om du till exempel säljer jeans är det bättre att skriva märket på jeansen än ”jeans”. Du kan ha upp till 10 taggar. Skriv ett ord och tryck enter så skapas en tagg.

  Kryssa i hur du jobbar hållbart:

  Eko & Reko produkter

  Energispartänk

  Social hållbarhet

  Ort och datum

  Premiumkund

  Jag vill bli premiumkund

  Kontrollfråga - endast för att undvika spam

  Vad är

  +

  ?

  Kriterierna för att vara en Unik Butik är:

  Din butik ska vara fristående och privatägd, det vill säga den får inte vara, eller tillhöra, en kedja eller franchiseföretag. Ditt sortiment ska i någon form vara unikt och inte gå att hitta någon annanstans i din region. Du ska erbjuda något hållbart i ditt sortiment, eller sätt att arbeta. (Läs mer om exempel på hållbarhet ovan).

  Har du frågor kring kriterierna så hör av dig!