Hämta Unika Butikers gratisapp!

unika-butiker-gratisappMed Unika Butikers gratisapp kan du hitta unika butiker, gårdsbutiker och caféer runt om i hela Sverige.

Vi gillar lokala guldkorn. Med Unika Butiker vill vi göra det enklare för dej att hitta butiker med egna sortiment som inte är centralstyrda. Hämta appen Unika Butiker till din telefon så får du en interaktiv karta som visar hur långt ifrån butiken du befinner dig. Appen guidar dig fram till lokala butiker, gårdsbutiker och caféer.

Unika Butiker hjälper dig hitta de mindre aktörerna som inte tillhör kedjor eller franchise. I appen finns också gårdsbutiker som är mysiga utflyktsmål där du kan handla närproducerat och småskaligt och caféer, som ofta erbjuder egna unika smaker i sitt sortiment och bakverk kända just i sin region.

Du kan söka butiker inom olika kategorier, lista vad som finns på en speciell ort eller se på kartan vad som finns i närheten av där du befinner dej. Här kan du se mer om hur appen fungerar. I januari 2020 kommer en ny uppdatering med fler funktioner!