Ladda ner Unika Butikers gratisapp!

unika-butiker-gratisappMed Unika Butikers gratisapp kan du hitta unika butiker, gårdsbutiker och caféer runt om i hela Sverige.

Vi gillar lokala guldkorn. Med Unika Butiker vill vi göra det enklare för dej att hitta butiker med egna sortiment som inte är centralstyrda. Du kan söka här på vår hemsida, men ännu enklare blir det med appen Unika Butiker som du laddar ner till din telefon.

Unika Butiker är mer än en app för shopping. Vi tipsar också om gårdsbutiker som är mysiga utflyktsmål där du kan handla närproducerat och småskaligt. I appen hittar du också unika caféer, som ofta har tagit fram egna unika smaker i sitt sortiment och erbjuder bakverk kända just i sin region.

I appen finns en karta som hjälper dej att hitta butikerna och se hur långt ifrån dem du är. Du kan också söka butiker inom olika kategorier, lista vad som finns på en speciell ort eller se på kartan vad som finns i närheten av där du befinner dej.

Ladda ner appen med din telefon idag och prova. Vi blir väldigt glada över kommentarer och feedback, så att vi kan fortsätta utveckla den.

Klicka på ikonerna här nedan för att komma direkt till App Store eller Google Play.

unika-butiker-appstore

unika-butiker-googleplay