Rekrytera din favoritbutik till Unika Butiker!

få-750-kronor-i-unika-butiker

 

Har du en favoritbutik? Är den inte med i Unika Butiker än? Tipsa om oss! Blir butiken en Unik Butik får du ett värdebevis på 750 kr att handla för.

Såhär gör du:
1) Berätta om Unika Butiker för den aktuella butiksägaren. Vill hon/han hänga med i nätverket?
2) Be butiksägaren/ansvarig anmäla butiken på: www.unikabutiker.nu/bli-en-unik-butik
3) Du skickar ett mail till info@unikabutiker.nu med kontaktuppgifter till butiken, och till dig så vi vet var vi ska skicka värdechecken.

Erbjudandet gäller under förutsättning att butiken uppfyller de kriterier*) som gäller för Unika Butiker. Självklart kan du fånga in flera butiker och få en värdecheck för varje butik som anmäler sig. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller annan egendom. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Efter butiken betalt medlemsavgiften får du värdechecken på 750 kr att handla för i butiken. Skulle två personer ha tipsat om samma butik går värdechecken till den första som tipsat.

Kostnaden för att vara med i Unika Butiker är 3 500 kr/år exkl. moms, löpande ett år från det butiken blir medlem (ev. fraktkostnad tillkommer). Till butiken: Vid inlösen av presentkortet i din butik faktureras Unika Butiker 750 kr inkl. moms. Läs mer om medlemskapet.

*) Butiken ska uppfylla tre kriterier för att kunna bli en Unik butik: Den ska vara fristående och privatägd (inte vara/tillhör en kedja eller Franchiseföretag), den ska ha ett sortiment som i någon form är unikt och inte går att hitta någon annanstans i regionen och den ska erbjuda något hållbart i sortimentet eller sättet att arbeta.

Med hållbarhet menas att på något sätt ta hänsyn till miljö och människor. Det kan exempelvis vara att butiken har ekologiska produkter, energisnåla transporter, ett energispartänk i butiken, minimerade förpackningar, närproducerat/lokalproducerat sortiment, ett second-hand sortiment, rättvisemärkta produkter, varor som produceras under goda arbetsförhållanden, arbetar med hjälp till behövande, har funktionshindrade/ungdomar/utrikes födda som anställda och ser dessa som en resurs.