Medlemsförmåner

 

unik-butik-medlemsförmån

Det lönar sig att vara medlem i Unika Butiker. Du får bland annat mycket förmånliga anpassade företagsförsäkringar. Dessutom har vi förhandlat fram förmånliga rabatter från våra samarbetspartners inom papper/emballage/påsar etc.

Inte medlem än? Bli medlem här!

Våra förmåner

10% rabatt på din försäkringspremie

Provins Insurance erbjuder ihop med Dina Försäkringar förmånliga skräddarsydda försäkringslösningar för medlemmarna. Du får också rådgivning om du skulle vara felförsäkrad, så att du inte är överförsäkrad eller saknar någonting i din försäkring. Detta gäller både inom sakförsäkring och liv- och pensionsförsäkring.

För din företags/butiksförsäkring ger Unika Butikers avtal dig som butiksägare en garanti på hela 10% lägre avgift på din befintliga premien genom Dina Försäkringar.

Observera: Om du nyttjar vårt erbjudande att teckna försäkring med tio procent lägre premie än den du har idag, tänk då på att försäkringens omfattning och villkor i vissa fall kan skilja sig åt från din nuvarande, och att det finns ett fåtal branscher som vi inte har möjlighet att erbjuda försäkringen till.

dina_forsakringar            provins

5% rabatt på hela sortimentet hos Tingstad

Hos Tingstad hittar du allt inom bland annat förpackningar och engångsartiklar. De erbjuder även mängder av andra produkter för dig som är företagare och skickar snabbt det du behöver. Som medlem i Unika Butiker har du 5% rabatt på hela Tingstads ordinarie sortiment.

tingstad4