Beskrivning

En butik och fotvårdsklinik. Vi är Sveriges äldsta sjukvårdsbutik, äldsta bandageverkstad och äldsta fotvårdsskola. Produkterna är utvalda från Europas bästa leverantörer med hög kvalitet. 

Vårt sortiment: Fotvårdsprodukter, instrument för pedikyr och manikyr, avlastning i form av inlägg, stödstrumpor, ortoser och bandage (ankel, knä, rygg, armbåge, handled, rygg). Inläggen vi säljer är vår egen utveckling och tillverkning, och materialen är ekologiska.

Vi har välutbildad personal som känner alla våra produkter till punkt och pricka och kan ge råd vid köp. Vi mäter vid köp av stödstrumpa och vi kan skräddarsy och ta hem alla kompressklasser. 

För sportutövare har vi ett fullständigt koncept med avlastning, inlägg, och produkter att använda före, under och efter träning (innehåller bara alpörtextrakt och eteriska oljor).

Obs! Information om Podoshop Fothälsan är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Podoshop Fothälsan
  • Stad/Ort: Stockholm
  • Adress: Regeringsgatan 77, 11139

Liknande butiker

Butik Vitamin