Beskrivning

Miss Magnolia är den lilla, miljövänliga blomsterhandeln med stort hjärta som alltid erbjuder kunden hög personlig service, varor av fin kvalité samt unika och kreativa blomsterarrangemang. Blomsterhandeln hittar du på Nygatan 45 på Södermalm i Sundsvall. Med Miss Magnolia kan du skicka blommogram inom hela Sundsvall och Timrå med omnejd. Våra vackra buketter levereras alltid direkt till dörren i stilrena paket.

Miss Magnolia = miljötänk! I den mån det är möjligt köper jag främst in miljövänliga, fairtrade-märkta och närodlade snittblommor och växter från vår lokala blomstergrossist. Jag återanvänder emballage och använder miljövänligt papper. Allt avfall i butiken sorteras och återvinns.

Miss Magnolia drivs av mig, Amanda Högberg. Jag är utbildad vid anrika Ingvar Strandhs Blomsterskola och har tidigare arbetat vid några av Malmös och Sundsvalls mest framgångsrika blomsteraffärer.

Jag hämtar mycket inspiration från naturen och drivs av nytänk, kreativitet och min passion för att arbeta med blommor. Jag älskar att blanda in ovanliga material i mina designer och därför kan du alltid räkna med att du får en unik kreation när du väljer Miss Magnolia!

Obs! Information om Miss Magnolia är inhämtad från 3:e part och kan därför vara inaktuell och/eller felaktig. Upptäcker ni felaktigheter eller om butiker inte uppfyller kriterierna för att vara en Unik Butik så meddela oss gärna.

Detaljer

  • Butik: Miss Magnolia
  • Stad/Ort: Sundsvall
  • Adress: Nygatan 45, 85235

Liknande butiker

Victoria Home
Friskhuset
Hem Ljuva Hem
Den gamla butiken i Örsbäck