Beskrivning

8 minuter från E4, i höjd med Nordmaling mitt mellan Umeå och Örnsköldsvik, hittar du Den gamla butiken i Örsbäck. Här finns inredningsdetaljer med design från nu och form från förr – mitt ute på landet, granne med hästhagar och galande tuppar.

Vi säljer inredningsdetaljer & dekoration, glas, porslin, keramik och textilier från olika epoker, i snygg förening med småmöbler och mathantverk. Exempel på varumärken: AEO/Porslinsfabriken i Lidköping, Maze, Care of Gerd, Design Kristina Stark, Design Emma Sjödin, Design Lina Johansson, Superliving, Lindform, KattvikDesign, Italesse, Anna Wadle, Ekelunds, Rotor, Grunne, Huså bröd, Professor Engströms honung, Vintage Plantations Umeå, Muddus m fl.

Du som besöker oss är välkommen att slå dig ned i ett av våra rum och bläddra i inredningstidningar och böcker. Emellanåt bjuder vi på kaffe. Har du riktigt tur har vi bakat också. Annars tipsar vi gärna om gårdsbutiker och trevliga fika- och lunchställen i närheten. 

Vi och andra företagare och hantverkare samarbetar i Formstråket. Formstråket är vårt namn på den 35 km långa sträckan från Öre till Hörnsjö i Nordmalings kommun där vi alla finns. Med jämna mellanrum samordnar vi våra öppettider och ordnar små aktiviteter i våra butiker.

Den gamla butiken i Örsbäck, Nordmaling, byggdes 1951. I mer än 30 år var den lanthandel, men i mitten av 80-talet startades loppisverksamhet i butiken.

Sedan fastigheten bytte ägare har vi påbörjat renovering av fastighet och butik och uppdaterat verksamheten. Butiken rymmer idag både nytt och återbrukat.  

Har du inte möjlighet att besöka oss i Örsbäck är du välkommen till vår e-butik

Följ oss gärna på Facebook och Instagram

Detaljer

  • Butik: Den gamla butiken i Örsbäck
  • Stad/Ort: Nordmaling
  • Adress: Örsbäck 22, 91490
  • Telefonnummer: 0706394785
  • Hemsida: www.dengamlabutiken.se

Liknande butiker

Den gamla butiken i Örsbäck
Konst & verk / Hanssons Vedspisar
Friskhuset
Presenta Bosättning