Vet du någon unik butik eller något unikt café som borde vara med? Toppen!

Fyll i uppgifterna här nedan. Så fort vi stämt av att butiken eller cafét uppfyller kriterierna för Unika Butiker så aktiveras de så att fler kan hitta dit. Det kostar ingenting.

Alla fält i anmälan behöver fyllas i men om du inte har tillgång till all information så sätt ett x i fältet så länge. (Faktureringsfälten är bara för den butiksägare som vill anmäla sin butik till Premium, så sätt ett x i dem.)

Är du butiksägare? Isåfall kan du uppgradera din butik till en Premium Unik Butik med egna bilder, logotyp och flera andra fördelar.

Har du frågor eller funderingar så maila gärna till info@unikabutiker.nu

Butiksinfo

Taggar

Taggar är sökord för att kunderna ska hitta det de söker. Välj ord som passar till ditt sortiment, och välj specifikt. Skriv hellre in ett varumärke du vet att ni är få som säljer än generella sökord. Om du till exempel säljer jeans är det bättre att skriva märket på jeansen än ”jeans”. Du kan ha upp till 10 taggar. Skriv ett ord och tryck enter så skapas en tagg.

  Kryssa i hur du jobbar hållbart:

  Eko & Reko produkter

  Energispartänk

  Social hållbarhet

  Ort och datum

  Premiumkund

  Jag vill bli premiumkund

  Kontrollfråga - endast för att undvika spam

  Vad är

  +

  ?

  Kriterierna för att vara en Unik Butik är:

  Din butik ska vara fristående och privatägd, det vill säga den får inte vara, eller tillhöra, en kedja eller franchiseföretag. Ditt sortiment ska i någon form vara unikt och inte gå att hitta någon annanstans i din region. Du ska erbjuda något hållbart i ditt sortiment, eller sätt att arbeta. (Läs mer om exempel på hållbarhet ovan).

  Har du frågor kring kriterierna så hör av dig!