Bli en Premium Unik Butik

Att registrera sin butik eller sitt café i Unika Butikers söktjänst kostar ingenting. Men vill du ha mer marknadsföring så erbjuder vi möjligheten att uppgradera till Premium för 3 500 kr/år.

Som premiumbutik får ni en rad fina fördelar och en mer attraktiv presentation med logotyp, bilder, länk till hemsida, marknadsföringsmaterial och förmåner såsom rabatter från våra samarbetspartners.

Här är en snabböversikt på vad som ingår:

 

UnikaButiker_Bas_Premium

 

Att vara premiumbutik innebär en mer attraktiv presentation i vår webbportal och mobilapp och då ingår logotyp, bilder, länk till hemsida/facebooksida och möjligheten att själv lägga in bildspel och visa produkter och sortiment:

visningsbutik-premium

 Att jämföra med presentationen som visas för basbutiker:

 

Visningsbutik_BAS

Som premiumbutik ingår också marknadsföringsmaterial så att du kan skylta att du är en Unik Butik.

Unik-butik-dekal-100x100_helbild

Unik-butik-dekal-50x50_helbild

Unik-Butik-flyer

Unik-Butik-ballonger

 

 

Fler förmåner

10% rabatt på din försäkringspremie

Provins Insurance erbjuder ihop med Dina Försäkringar förmånliga skräddarsydda försäkringslösningar för medlemmarna. Du får också rådgivning om du skulle vara felförsäkrad, så att du inte är överförsäkrad eller saknar någonting i din försäkring. Detta gäller både inom sakförsäkring och liv- och pensionsförsäkring.

För din företags/butiksförsäkring ger Unika Butikers avtal dig som butiksägare en garanti på hela 10% lägre avgift på din befintliga premien genom Dina Försäkringar.

Observera: Om du nyttjar vårt erbjudande att teckna försäkring med tio procent lägre premie än den du har idag, tänk då på att försäkringens omfattning och villkor i vissa fall kan skilja sig åt från din nuvarande, och att det finns ett fåtal branscher som vi inte har möjlighet att erbjuda försäkringen till.

dina_forsakringar            provins

5% rabatt på hela sortimentet hos Tingstad

Hos Tingstad hittar du allt inom bland annat förpackningar och engångsartiklar. De erbjuder även mängder av andra produkter för dig som är företagare och skickar snabbt det du behöver. Som medlem i Unika Butiker har du 5% rabatt på hela Tingstads ordinarie sortiment.

tingstad4